دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
اولین جشنواره غذاهای بومی- محلی و سالم در شهر بنک برگزار شد. (کدخبر: 1144)
اولین جشنواره غذاهای بومی- محلی و سالم در شهر بنک برگزار شد. دکتر بازیاری رئیس شبکه بهداشت و درمان کنگان در این آیین گفت: این جشنواره ها سبب ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و جلوگیری از شیوع انواع بیماری ها در بین افراد جامعه می گردد.
 وی افزود: باید تلاش کرد تا آداب و رسوم گذشته را با حفظ اصالت آن به نسل های آینده تحویل داد.
این جشنواره از غذاهای بومی- محلی شامل شیرینی ها، غذاهای دریایی(میگو و ماهی) حلیم- ماهی شکم پر- پلیل(حلیم ماهی) قلیه ماهی و میگو- رنگینک- لگیمات- حلوای انگشت پیچ طبخ شده بود، عرضه گردید.
این غذاها دست پختی از بانوان شهر بنک بمناسبت روز ملی سلامت زنان تهیه و عرضه شده که با استقبال بی نظیر و پر شور زنان، مردان و علاقمندان به غذاهای بومی- محلی همراه بود .
در پایان این جشنواره از شرکت کنندگان پخت غذاهای بومی- محلی تقدیر بعمل آمد.
ارسال خبر: باغبانی
تهیه وتنظیم: قنبری مسئول روابط عمومی فرمانداری شهرستان کنگان











   1396/7/25 12:46        


نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
* متن کامنت :
 

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
0/10 (تعداد آرا 0 نفر )